Composite Polish Paste

1,800.00 ден

Composite Polish Paste  – Паста за полирање со честички на субмикрон алуминиум оксид кој oбезбедува долготраен и брилијантен сјај.Совршен придружник на Super-Snap дисковите на Shofu или на CompoSite силиконските полирачи.

Бенефити:

  • Економична
  • Едноставно дозирање
  • Брзо се добива посакуваниот сјај
  • Растворлива во вода
  • Наменета за полирање на композитни реставрации
  • Особено добро полира во комбинација со Super-Snap Buff –дисковите

Пакување: Паста – 5гр

Производител: Shofu Dental, Јапонија